spot_img
Acasăoameni noiDISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE - Patru polițiști anchetați după ce au făcut grătar...

DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE – Patru polițiști anchetați după ce au făcut grătar în timpul serviciului (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE Patru polițiști din București sunt anchetați după ce au făcut grătar în timpul serviciului. Întâmplarea a avut loc în urmă cu 10 zile, însă imaginile cu distracția oamenilor legii au apărut abia acum.

Cei patru polițiști din București s-au filmat în timp ce se distrau, în timpul serviciului, într-o hală din Giulești, unde făceau grătar și ascultau muzică lăutărească, scrie Libertatea.

„Petrecerea” la care au asistat cei patru polițiști ai Secției 4 a avut loc în urmă cu 10 zile, însă imaginile au apărut abia acum.

 

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au declanșat o anchetă, iar polițiștii au fost chemați să dea explicații.

citeşte şi S-A ÎNCĂLCAT LEGEA – Alcool pe mesele invitaților la gala de box din Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare. Printre “cheflii”, interimarii de la Primărie

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti condamnă acest comportament şi are toleranţă zero faţă de cei care nu îşi exercită cu corectitudine atribuţiile de serviciu şi dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliţiei Capitalei şi poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism”, arată reprezentanţii DGPMB.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA