AcasăLIFEDIRTY SHIRT - „Moneyocracy” inclusă în două compilații din Franța și UK

DIRTY SHIRT – „Moneyocracy” inclusă în două compilații din Franța și UK

DISTRIBUIȚI

DIRTY SHIRT Dirty Shirt, cea mai cunoscută trupă de crossover folkcore metal din România si din Estul Europei, se întoarce din nou în atenția publicului, de data aceasta cu alte vești venite de dincolo de granițele țării.

DIRTY SHIRT Se pare că „Moneyocracy”, piesa ce face parte de pe albumul „Dirtylicious”, și-a câștigat notorietatea nu doar în țara noastră, ci în Franța și Marea Britanie, unde melodia a fost inclusă în două compilații cunoscute, alături de alte nume de pe scena rock/metal internațională.

Știm cu toții că francezii iubesc formația Dirty Shirt, unde trupa se simte „ca la ea acasă” de fiecare dată când revine să concerteze acolo. Astfel, piesa „Moneyocracy” a reușit să fie inclusă în compilația franceză „Hype Machine” produsă de Doweet Agency, care a fost scoasă 10.000 exemplare și distribuită gratuit atât la Wacken Open Air și Metaldays, cât și în librării, alături de alte trupe cunoscute. O parte din piese, inclusiv de la Dirty Shirt, vor fi difuzate și pe postul de radio francez Oui FM.

„Moneyocracy” a ajuns nu doar în Franța, ci și în Marea Britanie, unde piesa a fost inclusă pe CD-ul oferit gratuit la Terrorizer, una dintre cele mai cunoscute reviste de extrem music din UK.

În prezent, trupa are programate și alte concerte în cadrul unor festivaluri din România, dar și un concert de promovare a ultimului album, ”Dirtylicious”, care va avea loc în clubul Fabrica din București.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA