spot_img
Acasăoameni noiDIN SCANDAL ÎN SCANDAL - Arhiepiscopul Tomisului a scăpat de controlul judiciar,...

DIN SCANDAL ÎN SCANDAL – Arhiepiscopul Tomisului a scăpat de controlul judiciar, dar dă de constănţeni care se opun ridicării unei biserici

DISTRIBUIȚI

DIN SCANDAL ÎN SCANDAL Lui Teodosie i-a fost ridicat controlul judiciar în dosarul în care e acuzat că ar fi încasat, pe nedrept, 300 de mii de euro din fonduri europene. Nu s-a bucurat, însă, prea mult. Un uriaş scandal a izbucnit în Arhiepiscopie: locuitorii unui cartier încearcă să împiedice construirea unei biserici, chiar între blocuri, pentru că, spun ei, este ilegală.

DIN SCANDAL ÎN SCANDAL Pe numele din buletin Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. Pentru moment respiră uşurat, scrie Observator.

Este acuzat că a dat declaraţii sau documente false către APIA, de pe urma cărora ar fi încasat 300 de mii de euro pentru ferma de la Nazarcea.

Acum un alt scandal dă în clocot în Arhiepiscopia lui Teodosie. Un cartier întreg s-a răsculat din cauza planurilor de a ridica o nouă biserică în mijlocul blocurilor din zona Tomis.

În replică, arhiepiscopia susţine că lucrările sunt legale. Dar localnicii sunt deranjaţi şi hotărâţi să împiedice ridicarea bisericii.

citeşte şi  VICTORIE ÎN INSTANŢĂ – ÎPS Teodosie a scăpat de controlul judiciar în dosarul în care este acuzat de fraudă pentru obținerea de fonduri europene

Deşi localnicii nu vor biserica între blocuri, construcţia continuă, urmând să fie gata în 2020.

sursa INFO şi FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA