Acasăoameni noiDETALII ȘOCANTE - Chefuiau în timp ce fierbeau cadavrul unui copil în...

DETALII ȘOCANTE – Chefuiau în timp ce fierbeau cadavrul unui copil în sodă caustică

DISTRIBUIȚI

Individa care şi-a transformat copilul în supă, după ce l-a fiert într-o oală cu sodă caustică, pentru a-şi proteja iubitul criminal, şochează din nou.

Tunde Otvoş, tânăra din judeţul Sibiu care l-a „turnat” pe concubinul ei, Antonio Zaccagna, că i-a ucis băieţelul de trei ani în 2013 şi că a fost obligată de acesta să distrugă cadavrul micuţului fierbându-l într-o oală cu sodă caustică, pare că regretă faptul că l-a dat pe mâna poliţiei pe criminal, scrie spynews.ro.

Lăsată în libertate, pe motiv că are calitatea de martor denunţător, Tunde Otvoş i-a făcut mai multe declaraţii de dragoste concubinului criminal, în spaţiul virtual. Individa care şi-a fiert copilul în sodă i-a făut lui Zaccagna mai multe dedicaţii, menţionând că este dispusă să îşi dea viaţa pentru acesta şi că îl va iubi mereu, indiferent de condiţii: „Cine te iubeşte, te aşteaptă! Nu contează distanţa!” Culmea, declaraţiile de amor vin la scurt timp după ce femeia, sătulă de bătăile pe care le încasa de la Zaccagna, l-a reclamat pe acesta pentru crima comisă în urmă cu trei ani – atitudine care îi pune acum pe gânduri pe anchetatori.

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dezvăluit că la odioasa faptă comisă pe 28 aprilie 2013 au participat nu doar italianul Antonio Zaccagna şi concubina lui, Tunde Otvoş (mama micuţului ucis, Alexandru – n.r.).

„Aceştia reveniseră în ţară de puţin timp din Germania, unde obişnuiau să se drogheze cu cocaină. Au adus cu ei cannabis, pe care l-ar fi consumat în ziua fatidică. Au susţinut că erau toţi drogaţi. În ziua crimei, Zaccagna se afla într-o încăpere cu minorul, iar concubina acestuia se afla într-o cameră alăturată, cu fratele şi sora ei. În timpul interogatoriului, suspectul Zaccagna a declarat că l-a agresat pe copil, iar la un moment dat acesta a făcut o criză asemănătoare crizei de epilepsie. Suspectul a susţinut că a încercat să îl salveze şi că l-ar fi apăsat pe piept, pentru a-l resuscita. Martorii susţin că l-ar fi auzit, la un moment dat, strigând să sune de urgenţă la 112”, au dezvăluit anchetatorii.

Când au văzut că băieţelul nu mai mişcă, cei patru – Zaccagna, Tunde Otvoş, sora şi fratele acesteia – au luat de comun acord decizia de a scăpa de cadavru. Ca să nu fie văzuţi de vecini, au săpat o groapă într-o cameră a casei (care era în construcţie şi nu avea duşumea, ci direct pământ) şi l-au îngropat acolo.

Ulterior, au decis să îl topească. Zaccagna a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică şi, ajutat de concubină, fratele şi sora acesteia, au pus corpul micuţului într-o oală mare, asemănătoare unui cazan, au acoperit cadavrul cu sodă şi apă şi s-au pus pe chefuit. Imaginea descrisă de indivizi în faţa procurorilor este de-a dreptul şocantă: în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru stăteau la masă, la câţiva paşi, şi beau şi se distrau.

Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, fiindcă scheletul acestuia nu voia, sub nicio formă, să de dezintegreze. Aşa că au fost nevoiţi să amestece în cazan timp de zece ore.

Ulterior, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului.

Culmea, deşi cei patru au recunoscut că au făcut supă din corpul unui copil, procurorii nu l-au pus sub acuzare decât pe italianul care l-a ucis pe micuţ. „Concubina lui are calitatea de denunţător, iar fratele şi sora acesteia sunt martori. Ei au recunoscut că au participat la distrugerea cadavrului, însă deocamdată nu avem suficiente probe pentru a-i trimite în faţa judecătorilor. Nu este exclus ca, pe parcursul anchetei, să li se schimbe încadrarea juridică, însă, deocamdată, acesta este un nou caz Elodia. Nu avem cadavru”, au declarat surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sursa: rtv.net

Sursa foto: spynews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA