Acasă LIFE DESPĂRȚIRE CU NĂBĂDĂI – Și-a dat în judecată fosta iubită pentru a...

DESPĂRȚIRE CU NĂBĂDĂI – Și-a dat în judecată fosta iubită pentru a primi înapoi inelul de logodnă

DISTRIBUIȚI

DESPĂRȚIRE CU NĂBĂDĂI Un judecător din Canada a trebuit să ia o decizie într-un caz cel puțin inedit. O bărbat și-a dat în judecată fosta iubită pentru a-i cere acesteia inelul de logodnă, în valoare de 14.300 de dolari, relatează BBC News.

La sfârșitul unei relații de trei ani, discuțiile dintre un cuplu din Canada privind partea financiară au ajuns foarte aprinse. De fapt, au ajuns atât de aprinse, încât bărbatul a decis să-și dea în judecată fosta logodnică. Motivul? Voia să recupereze de la ea inelul de logodnă, dar și suma de 6.000 de dolari, pe care i-ar fi împrumutat-o acesteia pentru o excursie în Mexic.

De partea cealaltă, femeia nu a vrut să returneze nimic, mai ales că nu ea a fost cea care și-a dorit despărțirea. Certurile dintre cei doi au început să apară la un an de la logodnă. Femeia își dorea o nuntă extravagantă, în timp ce iubitul ei nu îi împărtășea părerea. Mai mult, el a afirmat, în instanță, că logodnica nu ar fi acoperit jumătate din costurile nunții, așa că lui i-ar fi revenit întreaga notă de plată, ceea ce l-a nemulțumit. El i-a propus acesteia să amâne nunta, însă ea nu a fost de acord. Tânăra a decis să ia o pauză de la relație, în timp ce iubitul a decis să pună capăt logodnei.

Cei doi au ajuns apoi în instanță, unde judecătorul a decis că inelul cu diamante de 3,25 de carate, în valoare de 14.300 de dolari, rămâne la femeie. Mai precis, acesta a spus că bărbatul a decis să se rupă logodna, așa că inelul poate să rămână la fosta lui iubita. Dacă situația ar fi fost invers, ea ar fi trebuit să returneze bijuteria. În ceea ce privește împrumutul de 6.000 de dolari, judecătorul a mai decis că femeia trebuie să-i returneze banii.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA