Acasăoameni noiDESCOPERIRE MACABRĂ - Fiul stătea în casă cu părinţii decedaţi

DESCOPERIRE MACABRĂ – Fiul stătea în casă cu părinţii decedaţi

DISTRIBUIȚI

Cadavrele în stare avansată de putrefacţie a unor bătrâni care locuiau cu fiul lor au fost descoperite într-un apartament din Oradea.

Cadavrele a doi bătrânei, soţ şi soţie, au fost descoperite de pompierii orădeni într-o stare avansată de putrefacţie. Îngrijorată de faptul că părinţii săi nu-i răspund la telefon, fiica celor doi a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi poliţişti, coordonaţi de un procuror criminalist, scrie bihon.ro. Aceştia au intrat în casă, unde au găsit cadavrele celor doi soţi, morţi de câteva săptămâni.
Ceea ce i-a şocat pe anchetatori a fost faptul că un alt fiu al acestora, locuia cu ei. Întrebat de anchetatori de ce nu a anunţat decesul părinţilor săi, bărbatul a dat din umeri.
,,Din cercetările efectuate deja reiese faptul că fiul bătrâneilor, care au peste 80 de ani, sta cu părinţii, dar şi într-un apartament pe care îl avea în oraş. În această perioadă locuia cu ei. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Urmează să vedem împrejurările în care au murit bătrâneii. La prima vedere nu păreau să existe urme de violenţă pe trupurile lor. Am mai avut astfel de cazuri’’, a declarat, pentru sursa citată, Alin Leucea, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA