spot_img
AcasăEvenimentDEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ - Catedrala noastră de suflet ne-a adunat pe...

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ – Catedrala noastră de suflet ne-a adunat pe toți în rugăciune pentru întreaga comunitate băimăreană

DISTRIBUIȚI

Joi, 30 ianuarie 2020, au fost sărbătoriți Sfinții Trei Ierarhi, patronii și ocrotitorii spirituali ai școlilor teologice din Baia Mare: Domeniul de Teologie Ortodoxă „Justinian Arhiepiscopul” și Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul”.

M-am bucurat că am reușit să mă rog împreună cu preoții și tinerii de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Iosif Mărturisitorul” și de la Facultatea de Teologie într-o zi specială, de Sfinţii Trei Ierarhi Vasile, Grigorie şi Ioan – apărătorii dreptei credinţe.
Catedrala noastră de suflet ne-a adunat pe toți în rugăciune pentru întreaga comunitate băimăreană.

Cei Trei Ierarhi, care rămân modele pentru noi, pentru elevii, seminariştii şi studenţii care se pregătesc să slujească în Biserica Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Trăitori în veacul de aur, contribuţia lor la tradiţia creştinismului a fost de neegalat. Învăţăturile pe care ni le-au lăsat sunt pentru toţi creştinii ortodocşi un mare tezaur, mai ales pentru tinerii care-şi desăvârşesc studiile.

Dr. Viorica Cherecheş,
deputat liberal de Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA