spot_img
Acasăoameni noiDECLARAŢIE ŞI DEMISIE – Şeful Corpului de Control al premierului demisionează

DECLARAŢIE ŞI DEMISIE – Şeful Corpului de Control al premierului demisionează

DISTRIBUIȚI

DECLARAŢIE ŞI DEMISIE  Șeful Corpului de Control al premierului demisionează după declarațiile ‘scandaloase’.

Şeful Corpului de Control al prim-ministrului, Mircea Valentin, va părăsi funcţia guvernamentală începând cu data de 1 octombrie, au declarat surse din Executiv pentru Mediafax.

Mircea Valentin a provocat un scandal în weekend, după ce a afirmat că, în caz de cutremur major, românii nu se pot baza pe instituțiile statului.

„Concluzia preliminară: instituţiile statului român au note maxime la simpozioane şi umflat muşchii, dar nu vă bazaţi pe ele când va lovi un mare cutremur. Mass-media şi mai ales televiziunile sunt odioase: ore întregi nici măcar nu au oferit vreo informaţie elementară despre cutremur şi nu au liniştit oamenii”, a scris Mircea Valentin.

BIRURI MAI MARI – Impozite mari pentru restaurantele mici

Ulterior el şi-a şters comentariul. „Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezintă exclusiv poziţia personală a autorului. Funcţia mea de bază este cea de cetăţean – de la ea am plecat şi tot la această demnitate mă voi întoarce”, a fost mesajul postat ulterior.

Demisia ar fi fost însă anunțată înainte de scandalul declarațiilor despre cutremur. Într-un comentariu pe contul său de Facebook, Mircea Valentin afirma în urmă cu câteva săptămâni că se va întoarce în curând în mediul privat.

Sursă

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA