Acasăoameni noiDECIZIE - Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au fost condamnați, dar decizia...

DECIZIE – Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au fost condamnați, dar decizia nu este definitivă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tribunalul București s-a pronunțat într-o primă fază în procesul pe care Aliodor Manolea l-a intentat Antenei 3.

În ultimii doi ani, Aliodor Manolea, inventatorul conceptului de „flacără violet”, cu care se spune că l-ar fi ajutat pe Traian Băsescu să câștige alegerile din 2009, a fost unul dintre „clienții” preferați ai realizatorilor de la Antena 3, care l-au ironizat în mod constant.

După ce CNA-ul a decis-în martie 2014-că postul familiei Voiculescu trebuie să-i acorde parapsihologului dreptul la replică pentru că acesta a fost catalogat drept „vrăjitor”, zilele trecute și Tribunalul București a luat o primă decizie în procesul pe care Manolea l-a intentat lui Mihai Gâdea și lui Mugur Ciuvică, invitat permanent al postului.

„Admite în parte cererea, astfel cum a fost precizată de reclamant. Obligă pârâții, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 10.000 Euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plătii, cu titlu de daune morale. Obligă pârâții să publice hotărarea judecătorească , la momentul rămanerii definitive, în trei ziare de circulație națională. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronuntată în sedintă publică azi,16.12.2015”, așa sună decizia completă a instanței, prin care Gâdea și Ciuvică trebuie să scoată din buzunar 10.000 de euro.

Hotărârea poate fi atacată de Gâdea și de Ciuvică, dar sunt șanse bune ca până la urmă cei doi să fie găsiți vinovați, definitiv și irevocabil, în acest caz.

Sursa: Stiripesurse.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA