Acasă oameni noi DE TOATĂ JENA! – Soția președintelui Johannis a alergat într-o cursă umanitară...

DE TOATĂ JENA! – Soția președintelui Johannis a alergat într-o cursă umanitară cu un sepepist înarmat după ea!

DISTRIBUIȚI

Carmen Johannis a alergat într-o cursă de semi-maraton la Sibiu, în scopuri umanitare. Un gest frumos, care însă a fost umbrit de modul în care a făcut-o, cot la cot cu un SPP-ist înarmat. Grație vigilenței acestuia, Carmen Johannis a terminat cursa. Fără nici un incident demn de raportat. Carmen Johannis a trecut linia de sosire a SemiMaratonului Sibiului, după ce a alergat 5,25 kilometri la proba de ștafetă. Pe tot parcursul cursei, ea a fost însoțită de un ofițer SPP înarmat, care avea în borseta atârnată discret de gât, un pistol semiautomat, din dotare, spre uimirea celor prezenți.

Este cel puțin ciudată această abordare, soția președintelui României fiind din Sibiu, iar până în acest moment nu au existat amenințări la adresa ei, din partea sibienilor sau a altor români. La capătul acestei curse, ea a fost așteptată chiar de președintele țării, Klaus Johannis, care a felicitat-o.

carmen-iohannis-cros-spp

Ziaristul Marius Albin Marinescu din Sibiu a scos în evidență această anomalie:

“De toata jena si de tot râsul! Prima Doamnă aleargă ”în scopuri umanitare” cu sepepistul înarmat după ea! Nu este marșul poștașilor si ala din spatele stafiditei nu are scrisori in tolba, ci pistolul. Cheltuielile cu naveta săptămânală (ilegala, pe banii fraierilor plătitori de taxe și impozite la buget) (…) la Sibiu, cu tot alaiul după el, sunt însutit mai mari decât banii adunați cu astfel de acțiuni umanitare.”

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA