Acasăoameni noiDE LA ȘCOALĂ, LA SPITAL – Elevă de 16 ani, dusă cu...

DE LA ȘCOALĂ, LA SPITAL – Elevă de 16 ani, dusă cu ambulanța din cauza alcoolului

DISTRIBUIȚI

DE LA ȘCOALĂ, LA SPITAL  Albã ca varul si tremurând ca varga, o elevã de la un liceu din Husi a fost preluatã de ambulantã direct de la cursuri, dupã ce cu o zi înainte a fost îmbãtatã de douã colege.

O elevã în vârstã de 16 ani, de la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” din Husi, a fost luatã ieri cu Ambulanta de la scoalã. Adolescenta fãcuse, împreunã cu alte douã pustoaice, o bãutã serioasã, cu ocazia zilei de 8 Martie. A reusit sã se trezeascã ieri dimineatã, sã ajungã, totusi, la scoalã, dar i s-a fãcut foarte rãu si a fost necesarã interventia Ambulantei. Culmea este cã fata, care nu îsi mai aducea aminte prea multe din cele petrecute într-un apartament din oras, le-a povestit cadrelor medicale cã celelalte douã tovarãse de pahar râdeau de ea a doua zi la scoalã si asta o face sã se teamã ca nu cumva ele sã îi fi pus intentionat ceva în bãuturã, de a ajuns sã îsi piardã mintile. Conducerea scolii va face verificãri în acest caz.

Larisa, elevã în clasa a X-a, a ajuns, ieri, la Spitalul Husi cu simptomele unei mahmureli teribile! Personalul de la cabinetul medical din scoalã a solicitat Ambulanta, dupã ce fata a acuzat o stare generalã de rãu, sesizatã inclusiv de colegii acesteia. “Tremura rãu, spunea cã o doare capul foarte tare si era palidã. Nu putuse sã mãnânce nimic. Arãta ca vai de ea”, au spus colegii. Apelul cãtre serviciul de urgentã a fost fãcut la 12,03, iar Ambulanta a ajuns în scurt timp. Primise, între timp, un prim ajutor la cabinetul medical al scolii. A venit imediat si un echipaj al Jandarmeriei, care s-a interesat de caz. Adolescenta a fost dusã la spital, pentru analize si tratament. Medicii au spus cã starea sa este stabilã si este în afara oricãrui pericol, urmând ca analizele sã releve ce a dus la înrãutãtirea stãrii sale de sãnãtate.

A bãut si nu mai stie nimic din ce s-a petrecut cu ea în acel apartament!

Ceea ce a apucat Larisa sã povesteascã cadrelor didactice din scoalã, pânã sã ajungã la spital, le-a pus pe gânduri. Fata a spus cã bãuse de 8 Martie, împreunã cu douã colege, una din scoalã – Florina, 16 ani, si cealaltã, de la o Scoalã de Arte si Meserii, de vârstã apropiatã. Larisa bãnuia cã celelalte douã fete, care, a doua zi, la scoalã, râdeau de ea, au îmbãtat-o în mod intentionat, vãzând-o mai naivã.

„Ea se temea ca celelalte douã fete sã nu fi vrut sã râdã în mod intentionat de ea. Ea s-a îmbãtat rãu si nu mai stie ce s-a petrecut. Îsi aminteste cã a bãut într-un apartament din oras. Ea stã la gazdã, fiind dintr-un sat din comuna Bunesti Averesti. Este cuminticã, niciodatã nu a creat probleme. Chiar e un copil bun. Dar în asemenea situatie, bând fãrã sã mai stie nimic de ea, vã dati seama la ce pericole s-a putut expune?! Acum, la spital, se va vedea ce si cum a consumat. Ea îsi amintea doar cã a bãut vin, cu celelalte douã fete. Ceva nu e serios aici, iar conducerea scolii sigur va declansa o anchetã sã vadã ce s-a petrecut cu adevãrat. Florina, colega cu care s-a cinstit de 8 Martie, este o persoanã care ar putea sti mai multe decât credem. În tot cazul, sã fie învãtãturã de minte pentru toti adolescenti: alcoolul este periculos si te duce în situatii de risc extrem de grave”, au spus profesorii de la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA