spot_img
Acasăoameni noiI-A DAT FOC ȘI L-A ARUNCAT ÎN TOALETĂ - 15 ani...

I-A DAT FOC ȘI L-A ARUNCAT ÎN TOALETĂ – 15 ani de pușcărie pentru tânăra care și-a ucis bebelușul într-un mod extrem de brutal

spot_img

DISTRIBUIȚI

O tânără de 28 de ani, din judeţul Vaslui, a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte.  În urmă cu aproape patru ani, femeia şi-a ucis bebeluşul, căruia apoi i-a dat foc şi l-a aruncat în toaleta locuinţei sale. Sentinţa nu este definitivă.

I-A DAT FOC ȘI L-A ARUNCAT ÎN TOALETĂ Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului Judecătoriei Vaslui, tânără de 28 de ani și-a ucis bebelușul după ce a născut acasă, fără asistentă medicală. Motivul este unul sinsitru: femeia dorea să se împace cu soțul ei, care o acuzase că nu ar fi tatăl biologic al copilului.

Anchetatorii susțin, arată Libertatea, că Ana Maria Surliac a înfășurat nou-născutul într-un cearșaf, apoi l-a lăsat într-o cameră a locuinței sale. A doua zi, tânăra a constatat că fiul ei este mort și a decis să scape de cadavru. Ea a luat copilul învelit în cearsaf și i-a dat foc în curtea locuinței. Ulterior, rămășițele au fost luate de către Ana Măria Surliac și aruncate în toaleta din spatele casei.
În urma expertizei psihiatrice, specialiștii au constatat că tânăra a avut discernământ atunci când și-a ucis bebelușul.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA