Acasăoameni noiCUTREMURĂTOR - Impact frontal între două TIR-uri surprins de o cameră de...

CUTREMURĂTOR – Impact frontal între două TIR-uri surprins de o cameră de bord (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Un accident extrem de grav, produs sâmbătă pe Valea Oltului, a fost surprins de camera de bord a unui autoturism, pe drumul național 7.

În imagini se poate observa cum șoferul unui TIR pierde mastodontul de sub control și intră pe contrasens, unde se lovește frontal de un alt autocamion.

În urma impactului, şoferul vinovat şi soţia acestuia au fost grav răniţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu, a anunțat Poliția.

Interesant este și modul în care reacționează ceilalți șoferi din trafic după producerea tragediei. În primele zeci de secunde, niciunul dintre martori nu coboară pentru a ajuta victimele.

Un pasager al uneia dintre mașini are tendința de a se da jos, dar se rezumă la a se uita, după care șoferul face manevre pentru a își reașeza mașina pe banda sa de mers și renunță.

Abia după aproximativ un minut poate fi observat un bărbat care se îndreaptă spre cele două camioane lovite, cu un telefon la ureche. Întrebat fiind de unul dintre șoferi dacă a sunat la 112, omul răspunde afirmativ. (Sursa: text și foto – www.reteauadestiri.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA