AcasăActualitateCONTROALE ÎN MARAMUREȘ | Pensiunile, restaurantele și unitățile de învățământ, vizitate de...

CONTROALE ÎN MARAMUREȘ | Pensiunile, restaurantele și unitățile de învățământ, vizitate de specialiștii ISU. S-au aplicat peste 170 de sancțiuni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au efectuat, pe parcursul acestei săptămâni, 23 de controale la unități de turism, de alimentație publică și unități de învățământ.

Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției a aplicat 176 de sancțiuni, din care 154 avertismente și 22 amenzi în cuantum de 32.000 de lei.

Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

În aceeași perioadă, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 35 de activități de informare și educație preventivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA