spot_img
Acasăoameni noiCONDAMNAT LA 4 ANI ŞI 4 LUNI ÎNCHISOARE - A murit omul de afaceri...

CONDAMNAT LA 4 ANI ŞI 4 LUNI ÎNCHISOARE – A murit omul de afaceri Dan Adamescu 

DISTRIBUIȚI

CONDAMNAT Dan Adamescu a murit. Omul de afaceri s-a stins din viață luni, la vârsta de 68 de ani. Adriana Constantinescu, nora lui Dan Adamescu, susține că de moartea fostului om de afaceri sunt vinovați judecătorii care nu au acceptat cererea de eliberare condiționată a acestuia, protrivit România TV.

CONDAMNAT În luna decembrie 2016, unul dintre avocații omului de afaceri a declarat că starea medicală a milionarului condamnat într-un dosar de corupție ar fi deosebit de gravă, iar medicii se tem de ce e mai rău.

Sora lui Adamescu a fost, de altfel, singura persoană care a obținut permisiunea de a-l putea vizita în spital.

Nora milionarului, Adriana Constantinescu, a declarat, la finalul anului trecut, că afaceristul s-ar afla internat în stare gravă. Contactat de ziarul Libertatea, avocatul acestuia, Cătălin Breazu, a confirmat că afaceristul ar fi în stare gravă.

”Se află intubat, la secția de Terapie Intensivă a unui spital privat. Din informațiile noastre, acesta ar fi contractat un microb din penitenciar care i-ar fi agravat starea medicală, asta după ce i s-au descoperit alte 15-16 afecțiuni”, a explicat reprezentantul legal al celui care până nu demult figura în topul celor mai bogați români.

Adamescu a fost transferat în luna septembrie din Penitenciarul Rahova în Penitenciarul Jilava, acolo unde, la scurt timp ar fi făcut septicemie.

De atunci, pe rolul instanțelor au fost înregistrate nenumărate cereri de eliberare condiționată înaintate de avocații afaceristului condamnat la 4 ani și patru luni de închisoare.

Continuarea AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA