Acasăoameni noiCOLECTIV – 45! – Numărul morților din tragedia de la club a...

COLECTIV – 45! – Numărul morților din tragedia de la club a ajuns la 45

DISTRIBUIȚI

Bilanțul victimelor din Clubul Colectiv se ridică la 45, după ce, duminică seara, un membru al trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din 30 octombrie, care se afla într-un avion ce-l transfera la un spital din Elveția, a decedat, au declarat surse medicale din interiorul Spitalului de Arși din Capitală.

Potrivit acestora, pacientul a suferit un stop cardio-respirator în avion, el fiind resuscitat de personalul medical timp de 70 de minute. De altfel, aeronava se reîntorcea în țară din cauza agravării stării de sănătate a pacientului.

O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație plecase duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul Colectiv.

„La solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, o aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor, a plecat duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, într-o misiune umanitară de urgență, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la Clubul Colectiv”, preciza MAI într-un comunicat remis presei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA