Acasăoameni noiCOINCIDENŢE CIUDATE - Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi

COINCIDENŢE CIUDATE – Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi

DISTRIBUIȚI

Trecerea în neființă a lui Cornel Patrichi a fost prezisă acum ceva vreme de celebra clarvăzătoare, Carmen Harra. Ea a vorbit, la un moment dat, despre cifra 5, considerată fatidică. Şi se pare că cifra 5 i-a purtat ghinion marelui coregraf. Căci chiar în ziua de 5 aprilie a trecut în nefiinţă. 

”Este în anul 5, care este anul morţii, asta este tot ce pot să spun, care nu e un an bun”, declara în trecut Carmen Harra, conform Antena Stars. Ea a explicat care sunt semnificațiile cifrei 5.

”A trecut… a intrat în anul ăsta 5, în ştiinţa antică, anii 5 sunt, în general… a murit Hristos în ziua a cincea a săptămânii. Cifra 5 nu ne ajută. E o cifră care ne trece într-o altă dimensiune, dincolo de dimensiunea fizică, care simbolizează moartea fizică. Nici el numerologic nu este foarte ajutat, exact ca şi Cotabiţă. Din punct de vedere al numerelor, numerele lui nu ne ajută să mergem la vârsta de 80. La Cotabiţă era la fel, dar codificarea numelui îl ducea la vârsta de 80. Toate emoţiile negative duc la boli. Toate supărările, afecţiunile, toate astea agravează starea de lui de sănătate. Toate cumpenele prin care trecem au o mare influenţă asupra noastră”, spunea pe atunci Carmen Harra.

Coregraful Cornel Patrichi a murit, marți, la vârsta de 72 de ani, în locuința lui din București. Cornel Patrichi, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi,  a fost diagnosticat în urmă cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci se lupta cu boala. Deşi la sfârşitul anului trecut a suferit o nouă operaţie la plămâni, pentru a scăpa de cancer,  lucrurile s-au agravat.

sursă știre libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA