AcasăActualitate112CLIPE DE PANICĂ LA UN HOTEL DIN BAIA MARE - Un bărbat...

CLIPE DE PANICĂ LA UN HOTEL DIN BAIA MARE – Un bărbat agresiv și cu probleme psihice, care avea și droguri asupra lui, a băgat spaima în clienți și angajați

DISTRIBUIȚI

Clipe de panică ieri la hotelul Magus din Baia Mare. Un bărbat agresiv și cu probleme psihice a băgat spaima în clienți și angajați, astfel că la fața locului a fost nevoie de intervenția jandarmilor. O dată ce au reușit să îl liniștească pe scandalagiu, jandarmii au găsit asupra acestuia și o cantitate de droguri.

Ieri, 22 iulie, echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil a fost direcționată de către dispecerul de serviciu al Poliției Municipiului Baia Mare, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, să se deplaseze la un hotel din localitate unde a fost sesizată o persoană cu probleme psihice și comportament agresiv. În urma deplasării la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, a fost indicată persoana care a făcut obiectul sesizării prin apelarea numărului unic de urgență, s-a trecut la stabilirea identității dar din cauză că persoana avea un comportament agitat s-a efectuat controlului corporal și al bagajelor. Cu ocazia controlului corporal s-a găsit asupra persoanei în cauză o pungă de plastic transparentă în care se afla o substanță de culoare verde oliv cu miros înțepător, astfel că s-a luat măsura conducerii persoanelor implicate la sediul Poliției Municipiului Baia Mare în vederea întocmirii actelor de constatare și continuare a verificărilor„, arată Jandarmeria Maramureș.

Individul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA