Acasăoameni noiCLASAMENT - Ce loc ocupă Bucureştiul în topul celor mai ieftine oraşe...

CLASAMENT – Ce loc ocupă Bucureştiul în topul celor mai ieftine oraşe din lume

DISTRIBUIȚI

CLASAMENT Bucureștiul este cel mai ieftin oraș din Europa și al 11-lea din lume. Asta arată datele unui clasament realizat de Economist Intelligence Unit.

CLASAMENT În ultimii ani, numărul turiștilor care vizitează capitala României a crescut considerabil.

Bucureștiul a devenit o atracție pentru turiști odată cu creșterea numărului de zboruri directe.

Cu toate acestea, primul în clasamentul celor mai ieftine orașe din lume s-a clasat capitala Zambiei, Lusaka. Regiunea atrage mii de turiști datorită faunei bogate.

Pe locul doi s-a clasat orașul indian Bangalore. Printre principalele atracții turistice din zonă sunt Palatul Bangalore, Gradina Botanică și Piața Krishnarajendra.

Top trei al celor mai ieftine orașe din lume a fost completat de o altă urbe din India. Este vorba despre Mumbai, renumit în întreaga lume pentru diversitatea sa culturală.

citeşte şi ULTIMA ORĂ – Accident rutier cu o victimă încarcerată la Şurdeşti
Pe următoarea poziție în clasament s-a plasat Karachi, cel mai mare oraș din Pakistan. Este important de menționat că pentru siguranța turiștilor, tururile prin regiune se fac în automobile blindate păzite de soldați înarmați, scrie publika.md. 

Top cinci a fost completat orașul indian Chennai. Deși este extrem de ieftin, acolo se regăsesc unele dintre cele mai frumoase plaje din India. Anume acest aspect face ca această destinație să fie tot mai atractivă.

sursa

foto

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA