spot_img
AcasăActualitateCe sumă a trebuit să plătească patronul unei firme de transport din...

Ce sumă a trebuit să plătească patronul unei firme de transport din Maramureș după ce un șofer angajat, în vârstă de 71 de ani, i-a abandonat TIR-ul într-o pădure din Germania pentru… a se întoarce acasă. Angajatul a furat și telefonul de serviciu:

DISTRIBUIȚI

Un șofer român angajat al unei firme de transport din Maramureș a abandonat camionul, în urmă cu două săptămâni, în mijlocul unei păduri din Germania și a dispărut. În ziua în care a fost găsit, din întâmplare, angajatorul lui a reușit să recupereze vehiculul, dar l-a costat o mică avere, scrie Libertatea.ro

Pe un drum din mijlocul unei păduri, poliția germană a descoperit în urmă cu două săptămâni un camion abandonat. Autoritățile au aflat apoi că e al unei companii românești. Camionul de 40 de tone a rămas blocat acolo de vineri, 14 iulie, pe o porțiune abruptă de drum, în fostul depozit de gunoi Lüderich. Șoferul, care se numește Ioan David și va împlini peste o săptămână 71 de ani, e din Caraș-Severin și pur și simplu a lăsat camionul acolo unde s-a blocat, pe o porțiune de drum cu înclinație de 20% și a plecat. Nu să caute ajutor, nu să anunțe ce a pățit, ci ca să se întoarcă acasă, în România.

Camionagiul ar fi trebuit să încarce în container deșeuri lemnoase din pădurea de lângă Koln. La scurtă vreme după ce camionul a fost abandonat în locul unde l-a găsit poliția germană, angajatorul n-a mai putut lua legătura cu șoferul, telefonul fiind închis.

Vineri seara, patronul firmei de transport din Maramureș a reușit să deblocheze camionul de pe drumul din mijlocul pădurii. Și asta l-a costat o mică avere. Chiar dacă a avut o asigurare care a acoperit și astfel de incidente, la fel și firma olandeză care deține containerul, tot a trebuit să achite o diferență, pentru că operațiunea de deblocare a fost scumpă. În total s-au plătit 20.000 de euro, dintre care 4.500 achitați din buzunar de transportatorul din Maramureș. Care nu știe deocamdată dacă va fi și amendat pentru cele două săptămâni cât camionul a stat blocat în pădure.

Citeşte întreaga ştire: TIR-ul abandonat de șoferul român în pădure, în Germania, recuperat de firma din Maramureș: „Mi-a furat și telefonul”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA