spot_img
Acasăoameni noiCAZUL OLGUȚEI VASILESCU – Cere ca denunțătorul ei să fie supus unei...

CAZUL OLGUȚEI VASILESCU – Cere ca denunțătorul ei să fie supus unei expertize psihiatrice

DISTRIBUIȚI

CAZUL OLGUȚEI VASILESCU  Lia Olguța Vasilescu a declarat marți, la intrarea în Curtea de Apel București, că nu are motive să se teamă de procesul în care este implicată, deoarece are convingerea că va câștiga. Mai mult, ea susține că va cere o expertiză psihiatrică în ceea ce îl privește pe denunțătorul ei.

„Nu am niciun motiv să mă tem, pentru că eu cred că o să câștigăm. Denunțătorul este de fapt transformat într-un hărțuitor, pentru că văd că scrie în continuare tot felul de prostii, de mizerii despre mine”, a spus primarul Craiovei.

Întrebată dacă are de gând să formuleze o acțiune civilă împotriva lui, Olguța Vasilescu a răspuns: „Da, să știți că da, și inclusiv să cerem o expertiză psihiatrică unei instanțe. Nu mă simt amenințată, pentru că mie nu mi-e frică de nimic, dar nu e în regulă”, a adăugat Olguța Vasilescu. Curtea de Apel București dezbate marți contestația DNA împotriva deciziei instanței inferioare privind neluarea măsurii controlului judiciar față de primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, în dosarul în care aceasta a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție.

În 9 august, Tribunalul București a respins solicitarea procurorilor DNA de luare a măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu, însă decizia a fost atacată de procurorii anticorupție. În timpul procesului, un procuror de la DNA le-a cerut judecătorilor să îi interzică primarului din Craiova participarea la emisiuni radio și de televiziune, dar și să se apropie de martorii și denunțătorii din dosarul său.

Procurorul a declarat în sala de judecată că Lia Olguța Vasilescu a prezentat selectiv la posturi de radio și televiziune, precum și pe Facebook, date din dosarul său și a căutat să îl discrediteze pe denunțătorul Petru Becheru prin publicarea unei fotografii a acestuia.

Mai multe, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA