spot_img
Acasăoameni noiCAZ ŞOCANT LA SUCEAVA - Șefa Centrului Medical Județean al IPJ este...

CAZ ŞOCANT LA SUCEAVA – Șefa Centrului Medical Județean al IPJ este bănuită că și-a drogat copiii

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT LA SUCEAVA Lorena-Adriana Bîrleanu, șefa Centrului Medical din cadrul IPJ Suceava, este suspectată că și-a drogat copiii de 11 și 15 ani, cu medicamente folosite de bolnavii în faze terminale.

CAZ ŞOCANT LA SUCEAVA Cazul șocant a ieșit la iveală după ce doi copii au ajuns la spital existând suspiciuni că le-au fost injectate substanțe medicamentoase folosite pentru pacienți în faze terminale.

Situația este cu atât mai gravă, cu cât principala suspectă de toată grozăvia este propria lor mamă, șefa Centrului Medical Județean al IPJ Suceava.

Copiii au ajuns zilele trecute la spital, scrie obiectivdesuceava.ro, testele de urină dovedind că în sângele lor au ajuns cantități însemnate de benzodiazepină (substanța activă de la Diazepam) și morfină.

Adriana-Lorena Bîrleanu este bănuită că începând încă din luna septembrie a anului trecut a început să le administreze celor doi fii ai săi tot felul de calmante puternice pentru a le mai potoli pornirile adolescentine.

Astfel, comportamentul celor doi băieți a fost unul total schimbat față de anul școlar precedent, fapt ce a stârnit nedumerirea cadrelor didactice.

Copiii nu mai erau atât de energici ca la sfârșitul anului școlar trecut, s-au izolat de restul colegilor și nu mai comunicau nici cu profesorii, fiind afectate și rezultatele lor la învățătură.

Reprezentanții școlii nu au putut să privească nepăsători la situația celor doi băieți, astfel că s-au simțit responsabili să sesizeze Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava.

Asistenții sociali au pornit de îndată o anchetă pentru a descoperi cauzele ce au dus la schimbările de comportament ale celor doi frați.

Minorii au fost monitorizați timp de câteva luni, iar la sfârșitul lunii februarie 2017 s-a ajuns la concluzia că există posibilitatea ca însăși mama lor să le administreze tot felul de medicamente și calmante.

DIICOT Suceava a demarat o anchetă, fiind făcute cercetări pentru stabilirea vinovăției persoanelor implicate.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA