Acasăoameni noiCAZ ŞOCANT - Doi soți au întreținut relații sexuale cu o colegă...

CAZ ŞOCANT – Doi soți au întreținut relații sexuale cu o colegă de clasă a fiicei lor

spot_img

DISTRIBUIȚI

CAZ ŞOCANT Un caz incredibil de act sexual cu un minor a ieșit la iveală în Botoșani, unde un cuplu din comuna Păltiniş a ajuns să facă sex în trei cu o puştoaică de 13 ani, colega de clasă a fiicei lor, potrivit Libertatea.

CAZ ŞOCANT Povestea, care s-a petrecut în vara anului 2015, a ieşit la iveală abia la începutul acestui an, după ce cazul a ajuns pe rolul instanţei de judecată, cazul fiind ţinut sub tăcere în timpul anchetei derulată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Suceava.

Potrivit anchetatorilor, scenele de sex în trei ar fi avut loc în iulie 2015, când soţii C.A. şi I.A au pus ochii pe o colegă de clasă a fiicei lor, care avea doar 13 ani.

Aceștia s-au gândit să „revitalizeze” relaţia dintre ei cu un „menage a trois” şi i-au propus fetei o întâlnire amoroasă, la ei acasă, spunându-i că măcar să încerce pentru a vedea cum este.

Totul a fost ţinut secret până la finele anului trecut, când povestea a ajuns să umble prin sat, ajungând şi la urechile celor de la poliţie.

Primele investigaţii s-au făcut cu discreţie, verificându-se informaţiile, după care a fost audiată şi fata, care a recunoscut totul, relatând inclusiv faptul că ea ar fi fost de acord.

Ulterior, cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, care au finalizat cercetările.

„Cei doi soţi au întreţinut, fără exercitare de violenţe fizice sau presiuni psihice, la domiciliul propriu, acte sexuale, cu persoana vătămată V.L., în vârstă de 13 ani, având cunoştinţă la data comiterii actelor sexuale de vârsta acesteia”, a precizat procurorul Ionel Toma, purtător de cuvânt în cadrul PCA Suceava.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA