AcasăLIFEBUN DE TOT - Ceaiul de slăbit mai eficient decât fitnessul

BUN DE TOT – Ceaiul de slăbit mai eficient decât fitnessul

spot_img

DISTRIBUIȚI

BUN DE TOT. Astăzi îţi prezentăm o reţetă simplă, pentru o băutură care are multe beneficii. Dacă vei consuma acest sirop făcut din 4 ingrediente, dimineaţa, pe stomacul gol, vei scăpa de kilogramele în plus.

Acest sirop s-a dovedit a fi extrem de eficient în eliminarea colesterolului. Această băutură este foarte simplu de făcut şi, pentru prepararea ei, vei avea nevoie de lămâie, pătrunjel, apă şi bicarbonat de sodiu.

Poţi încerca şi tu această combinaţie despre care cei de la tophealthylife.com scriu că este extrem de eficientă în eliminarea kilogramelor.

Ingrediente:

1 kilogram de lămâi
5-6 legături de pătrunjel
3 litri de apă
1 punguţă de bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:

Prepararea acestui sirop nu putea fi mai simplă. Tot ceea ce trebuie să faci este să fierbi lămâile şi pătrunjelul timp de aproximativ 2 sau 3 ore şi să bei acest lichid în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Cu toate acestea, mai trebuie să afli câteva informaţii înainte de a prepara siropul de mai sus.

Înainte de toate, trebuie să speli lămâile cu apă rece. Apoi trebuie să iei un castron şi să îl umpli cu apă caldă şi să adaugi bicarbonatul de sodiu în ea. Apoi pune lămâile în această apă şi lasă-le să se „aşeze” timp de aproximativ o oră.

Între timp, toacă pătrunjelul în bucăţi mici. Toacă şi tulpinile, nu le arunca. Apoi reţine că nu trebuie să decojeşti lămâile, ci trebuie să le tai fin, împreună cu coaja lor şi le pui într-o oală sau cratiţă şi să torni 3 litri de apă peste ele.

Fierbe lămâile la foc mic, timp de aproximativ 2-3 ore. Atunci când sunt fierte, strecoară-le.

Ar trebui să obţii astfel aproape 1,5 litri de sirop.

Bea această combinaţie în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Măsura ta ar trebui să fie 1 pahar plin (aproximativ 150 ml).

Această cantitate de sirop ar trebui să fie suficientă pentru 15 zile, dacă îl bei în fiecare dimineaţă.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA