Acasăoameni noiBOMBĂ CHIMICĂ - O familie a cumpărat carne de pui fosforescentă

BOMBĂ CHIMICĂ – O familie a cumpărat carne de pui fosforescentă

spot_img

DISTRIBUIȚI

O familie din oraşul Brad a avut un şoc atunci când a văzut că pulpele de pui pe care le-a cumpărat de la magazin luminau pe timpul nopţii. Oamenii bănuiesc că în oasele pulpelor de pui ar fi o concentraţie mare de substanţe cu proprietăţi fosforescente.

Sorina Udrescu povestește că s-a dus la un magazin din oraș de unde a cumpărat pulpe de pui. A pregătit carnea, iar oasele le-a pregătit pentru câini. În cursul nopții, a observat, însă, că oasele emiteau o formă ciudată de lumină.

Trezindu-mă să beau apă, am mers în bucătărie unde era punga cu aceste oscioare la care m-am șocat să văd că punga luminează. Era ca și cum aș fi avut leduri sau licurici în ea. Am desfăcut-o uimită și am văzut că osul și fâșiile de carne luminau așa albăstrui. M-am speriat, vă dați seama că nu toată ziua întâlnești carne cu leduri.
Femeia este medic și a cerut sprijinul colegilor de la Spitalul din Brad pentru a vedea dacă nu se înșală în privința oaselor de pui fosforescente. Acestea au fost observate în camera obscură de la Secția de Radiologie. Aici s-a putut observa foarte bine fosforul din oase.

Conștientă că sunt necesare măsuri urgente, Sorina Udrescu s-a adresat Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara. Instituția va face o anchetă și analize de laborator, urmând să comunice rezultatele investigațiilor.

Sursa: radiotimisoara.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA