Acasăoameni noiBESTII - Cinci indivizi au încercat sã violeze o minoră de 13...

BESTII – Cinci indivizi au încercat sã violeze o minoră de 13 ani!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Momente de coșmar pentru o minoră din Bârlad. Copila de 13 ani a fost luată de acasă cu o masină, de cinci indivizi care au încercat să o batjocorească.

Cei cinci tineri, amici de-ai prietenului fetei, i-au spart acestuia contul de Facebok și au intrat în vorbă cu fata. Copila era sigură că vorbeste cu prietenul ei, Cosmin.

La un moment dat i-au spus să iasă afară, iar fata s-a conformat. Surpriză însă! Afară nu era Cosmin, ci prietenii acestuia care au fortat-o să urce în masină și au dus-o în localitatea Suletea.

Între timp, mama fetitei s-a alertat si a sunat imediat la politie. Oamenii legii le-au dat imediat de urmă. Se pare că politistii au venit exact în momentul în care tinerii nelinistiti încercau să o violeze pe copilă. Fata a scăpat astfel din ghearele violatorilor. Ea a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde s-a confirmat tentativa de viol. Aceasta avea leziuni și urme de violență, medicii legiști spun că fata este încă virgină.

Copila este speriată, în urma experienței prin care a trecut și are nevoie de consiliere psihologică. Mai mult, aceasta este și bolnavă, are probleme la rinichi și face dializă. Fata a ajuns în Centrul de Minori din Bârlad.

Între timp, polițiștii au deschis dosar penal pe numele celor cei cinci indivizi, care sunt cercetați pentru abuz sexual.

Sursa: vremeanoua.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA