AcasăActualitateBAIA MARE | Fapta pentru care un bărbat de 65 de ani...

BAIA MARE | Fapta pentru care un bărbat de 65 de ani a ajuns la închisoare

DISTRIBUIȚI

Se spune că înțelepciunea vine cu vârsta. Nu este, însă, cazul unui bărbat de 65 de ani din Baia Mare, care a fost condamnat la două luni de închisoare pentru o faptă pentru care mulți ar crede că pot scăpa cu o amendă.

Bărbatul a crezut că s-a rezolvat pentru următorii ani când a găsit un bun de valoare care nu îi aparținea și pe care l-a însușit fără drept. Acesta a fost prins, însă, iar acum instanța de judecată l-a condamnat la două luni de închisoare cu executare.

Ce spune Poliția

Știați că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit, autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al tău se pedepsește cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă?

Ieri, 12 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în municipiul Baia Mare un bărbat de 65 de ani, împotriva căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA