AcasăActualitate112BAIA MARE | 3 ÎNTR-O SINGURĂ ZI! - Unul drogat, altul minor...

BAIA MARE | 3 ÎNTR-O SINGURĂ ZI! – Unul drogat, altul minor și cu mașină neînmatriculată, ambii fără permis, prinși conducând pe străzile din oraș. Un alt bărbat de 58 de ani, găsit și el la volan cu permisul anulat

DISTRIBUIȚI

Luni, 29 ianuarie, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică băimăreni, au oprit pentru control pe strada Valea Borcutului din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani din Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul condus nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare montate erau atribuite unui alt vehicul.

Totodată, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În urma informațiilor colectate, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi luat autoturismul din curtea locuinței, să se deplaseze până la magazin.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

Bărbat de 58 de ani, la plimbare cu mașina deși are permisul anulat

Aflați pe aceiași stradă, după puțin timp, polițiștii au procedat la oprirea unui alt autoturism, iar la volan a fost un alt bărbat de 58 de ani din Baia Mare. Fiindu-i solicitat să prezinte documentele personale și ale autovehiculului, bărbatul a relatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În baza verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.

În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Fără permis și drogat la volan

În aceeași seară, polițiștii de ordine publică băimăreni au oprit pentru efectuarea controlului de rutină, pe strada Mărășești din Baia Mare, un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani din municipiu.

Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultând suspiciunea că ar fi consumat substanțe interzise, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină pentru depistarea prezenței în organism a substanțelor interzise.

În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Azi-noapte, împotriva tânărului a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței în vederea pronunțării unei măsuri privative.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA