Acasăoameni noiAUDIENȚE - Filmul Răzbunătorii, de pe Pro TV, audiență aproape dublă față...

AUDIENȚE – Filmul Răzbunătorii, de pe Pro TV, audiență aproape dublă față de Antena 1

spot_img

DISTRIBUIȚI

Prima seară din an a fost a Pro TV. După ce noaptea de Revelion a fost câștigată de Antena 1, seara de 1 ianuarie a fost în avantajul Pro TV.

Filmul Răzbunătorii – Avengers, dat de Pro TV, a plasat postul pe prima poziție în topul audiențelor. Pe targetul comercial și la orașe, cifrele filmului au fost de aproape două ori mai mari decât ale Antenei 1, care difuza comedia Bean.

Clasamentul atipic pe intervalul filmului, cu Antena Stars în top cinci pe toate targeturile și cu locuri bune pentru Prima TV și România TV.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele în prima seară din 2016, pe intervalul filmului Avengers, dar și pe întregul segment de Prime-Time (19.00-23.00).

Avengers – Răzbunătorii l-au învins pe Mr. Bean

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, aproape 1,4 milioane de români au urmărit filmul Avengers – Răzbunătorii. Pe intervalul filmului (20.30-23.00), la Antena 1, cu Mr. Bean, s-au uitat aproape 900.000 de români.

Topul la nivel național continuă cu Prima TV, pe un loc 3 cu filmul Păcală se întoarce. Poziția a patra pentru Antena Stars și locul cinci pentru TVR 1. Kanal D lipsește din top cinci pe intervalul filmului.

URBAN. La orașe, diferența dintre filmul de pe Pro TV și Antena 1 a fost aproape dublă: 860.000 de telespectatori la filmul Avengers și 460.000 la Mr. Bean.
Locul trei pentru postul de știri România TV, patru pentru Antena Stars și cinci pentru Antena 3.

COMERCIAL. Răzbunătorii au atras pe Pro TV peste jumătate de milion de telespectatori între 18 și 49 de ani. În același timp, la Antena 1 se uitau 235.000 de telespectatori din acest target. Un loc trei pentru Antena Stars și patru pentru Kanal D.

Detalii aici.

Sursa: paginademedia.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA