AcasăAdministrațieDARE DE SEAMĂ - Guvernul și-a trimis miniștrii să explice pe Youtube...

DARE DE SEAMĂ – Guvernul și-a trimis miniștrii să explice pe Youtube ce au făcut pentru reducerea birocrației

DISTRIBUIȚI

DARE DE SEAMĂ. Guvernul a postat pe Youtube un clip video de 8 minute. În filmare apar miniștrii de Interne, Finanțelor, Muncii, pentru Diaspora, pentru Consultare publică și cel al Agriculturii.

DARE DE SEAMĂ Aceştia vorbesc despre măsurile pe care le-au luat pentru simplificarea birocrației.
STRIGĂTOR LA CER – Modernizare îngropată în birocrație (VIDEO)

Sunt invocate eliminarea taxelor extrajudicare de timbru pentru cartea de identitate și cazierul judiciar. De asemenea, facilitarea transmiterii prin email a dovezilor plăților amenzilor de circulație și a plăților online, eliminarea copiilor legalizate. Se vorbeşte şi despre  simplificarea procesului de eliberare a adeverințelor, îmbunătățirea serviciile consulare, reducerea numărului de documente pentru plăți în agricultură.

BIROCRAŢIE REDUSĂ – Strategia pentru dezvoltarea funcției publice, aprobată

DARE DE SEAMĂ O analiză a Guvernului prezentată vineri, după 2 luni de la introducerea primelor măsuri de reducere a birocrației, relevă însă că plata prin Trezorerie și numerar la locul furnizării serviciului predomină încă.
În medie, la două luni de la adoptarea de către Guvern a primului pachet pentru simplificarea procedurilor administrative, facilitățile electronice fiind utilizate de un număr extrem de mic de beneficiari.

 

Sursa info 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA