spot_img
Acasăoameni noiAR PUTEA FI BOMBA ANULUI - Ion Iliescu, arestat. E o chestiune...

AR PUTEA FI BOMBA ANULUI – Ion Iliescu, arestat. E o chestiune de zile

DISTRIBUIȚI

AR PUTEA FI BOMBA ANULUI Asta ar fi bomba anului pe scena politică din România. Un fost şef de stat ar urma să fie arestat în următoarele zile.

AR PUTEA FI BOMBA ANULUI Anunţul a fost făcut de jurnalistul Radu Moraru în direct la RTV. Totul s-ar întâmpla ca urmare a finalizării dosarului Revoluţiei din 1989.

„Din documentele de la Parchetul General, armata avea coordonări cu Ion Iliescu. Dacă el se face vinovat de acele crime, ele nu se vor prescrie niciodată.

Nimeni nu s-ar da la o parte din a aresta un rechin atât de mare. Putem vorbi de prostie sau de decizii greşite ale unor comandanţi, dar totul de la nivel central fusese bine coordonat”, a spus Moraru în emisiunea „Ora de vârf” realizată de Ionela Năstase.

„Din documente şi mărturiile unor ofiţeri reiese clar că Armata a preluat frâiele României începând cu 22 Decembrie şi a desfăşurat operaţiuni specifice, coordonate de la cel mai înalt nivel.

Începe să se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de către procurori şi, în următoarele zile, poate fi săltat şi arătat ca „trofeu”! Există o strânsă legătură între Operaţiunile Armatei şi Comandantul Suprem Ion Iliescu.

Generalul Militaru e mort, dar Ion Iliescu e viu. 26 de ani acest „tovarăş” a fost protejat de către Procurorii Generali ai României, fie că s-au numit Botoş sau Kovesi. Augustin Lazăr a deschis Cutia Pandorei, se va lăsa cu măcel!”, a mai spus jurnalistul pe nasul.tv.

Şi asta nu e tot. Moraru a anunţat că şi Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu sunt pe lista neagră a oamenilor legii şi urmează să fie arestaţi. „În perioada următoare vor fi arestări spectaculoase.

citeşte şi SCANDAL – Primarii PSD se dezic de lista candidaților la alegerile parlamentare

Tăriceanu, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Se încearcă de foarte multă vreme. E foarte probabil că nu vor ezita când vor crede că au suficiente probe. E nevoie să dea lovituri spectaculoase pentru a atenua din acuzaţiile doamnei Kovesi sau a domnului Coldea”, a mai spus Moraru.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA