Acasăoameni noiANUNȚ DNA – Procurorii cer aviz pentru urmărirea penală a lui Eugen...

ANUNȚ DNA – Procurorii cer aviz pentru urmărirea penală a lui Eugen Bejinariu

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DNA  Direcția Națională Anticorupție (DNA) lansează o adevărată torpilă spre Parlament. Procurorii anticorupție solicită încuviințarea urmăririi penale pentru fostul ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, deputatul Eugen Bejinariu, fost premier interimar al României pentru a putea fi cercetat în Dosarul Microsoft pentru abuz în serviciu. Anunțul DNA vine după ce în cursul zilei mai mulți foști demnitari și oameni de afaceri au fost pus sub acuzare într-un dosar disjuns din dosarul Microsoft în care au fost date deja condamnări definitive.

În completarea comunicatelor nr.1342/VIII/3 din data de 26 septembrie 2014 şi din nr. 1428/VIII/3 din data de 21 noiembrie 2016, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

În conformitate cu prevederile legale şi constituţionale, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de BEJINARIU EUGEN, deputat  în Parlamentul României, ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului în perioada 2003-2004, în legătură cu săvârşirea a infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, în perioada în care a deţinut funcţia ministerială.

Continuarea, AICI.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA