spot_img
AcasăsiugariuANIVERSARE LA VATICAN - Papa Francisc a împlinit 79 de ani

ANIVERSARE LA VATICAN – Papa Francisc a împlinit 79 de ani

DISTRIBUIȚI

Papa Francisc a împlinit joi 79 de ani, ocazie cu care preoţi, politicieni, dar şi oameni de rând din întreaga lume au ţinut să-i transmită urări de bine.

Reţelele de socializare Facebook şi Twitter s-au umplut de postări şi fotografii cu hashtag-ul #HappyBirthdayPopeFrancis, mesajele venind din toate colţurile lumii.

„Zâmbetul tău este speranţa noastră“, a scris pe Twitter deputatul italian Ernesto Magorno, în timp ce directorul general al organizaţiei caritabile Opera Don Orione, Don Flavio Peloso, a salutat „revoluţia tandreţei“, la care a făcut apel Suveranul Pontif. El a adăugat că „nici nu este nevoie de prea mulţi termeni teologici pentru a o înţelege, Papa a spus clar că avem nevoie doar de tandreţe“, notează agenţia Ansa în pagina sa electronică.

Papa Francisc şi-a sărbătorit o parte din ziua de naştere alături de o asociaţie de tineri catolici, implicată într-un proiect pentru ajutorarea imigranţilor, primind în dar un tort. Sărbătoarea începuse însă cu o zi înainte, credincioşii profitând de audienţa generală de miercuri pentru a-i transmite Suveranului Pontif gândurile lor bune. Jurnalista Valentina Alazraki din Mexic, ţară în care Suveranul Pontif va face o vizită în februarie 2016, i-a făcut cadou un tort în formă de sombrero, iar cântăreţul italian Teddy Reno, în vârstă de 89 de ani, a interpretat o piesă compusă special pentru această ocazie.

sursă știre adevarul.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA