Acasăoameni noiANCHETĂ - Revoltă în pușcăria de maximă securitate din Craiova: Deținuții au...

ANCHETĂ – Revoltă în pușcăria de maximă securitate din Craiova: Deținuții au incendiat celulele

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deţinuţii din Secţia de Maximă Siguranţă a Penitenciarului Craiova au stârnit o revoltă în celule în urmă cu două nopţi, iar autorităţile abilitate au demarat o anchetă. Puşcăriaşii au incendiat saltelele din celule, au spart geamuri și obiecte sanitare.

Scandalul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la una dintre secțiile de maximă siguranță. Potrivit reprezentanților Penitenciarului Craiova, deținuții ar fi contestat programul de difuzare a semnalului TV, care se oprește la ora 23.00. Nemulțumiți că agenții nu țin cont de cererile lor, şapte deținuți ar fi început să distrugă mobilierul din camere. Într-o celulă au fost incendiate saltelele. Trei deținuți au fost răniți.

Cazul este cercetat acum de procurori, dar și de o comisie din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. Vizați sunt și angajații din grupa de intervenție, care sunt suspectați că ar fi agresat mai mulți deținuți.

În 2010, în Penitenciarul Craiova a mai avut loc un incident de amploare: mai mulți mascați din echipa de intervenție au fost bătuți de doi deținuți de pe o secție de maximă siguranță.

Sursa: stiripesurse.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA