Acasăoameni noiAMENDĂ CNA - Dragoș Pătraru, scandal cu Valentin Jucan: E o încercare...

AMENDĂ CNA – Dragoș Pătraru, scandal cu Valentin Jucan: E o încercare de intimidare!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dragoș Pătraru a anunțat că-l va da în judecată pe membrul CNA Valentin Jucan pentru că ”a propus aiurea” amendarea TVR cu 10.000 de lei, după o ediție a emisiunii ”Starea Nației”.

CNA a decis în şedinţa de marți, 2 februarie, să someze public postul TVR 1 după ce, în ediţia din data de 16 noiembrie 2015 a emisiunii „Starea Naţiei”, Pătraru a afirmat că organizaţia Martorii lui Iehova este „un cult religios, finanţat de stat”. Sub titlul „Când religia ucide!”, Pătraru a comentat o ştire referitoare la faptul că o tânără accidentată a murit la spital, în condiţiile în care părinţii ei ar fi refuzat transfuzia de sânge necesară intervenţiei medicale, din motive religioase.
În cea mai nouă ediţie a emisiunii, Dragoş Pătraru a declarat că îl va da în judecată pe Valentin Juncan pentru că a propus amendarea TVR în mod eronat și a explicat încă o dată ce a vrut să spună despre Martorii lui Iehova.

„Am eu o problemă sau are domnul Jucan de la CNA pe care îl voi chema în instanţă pentru că a propus aiurea amendarea emisiunii cu 10.000 de lei? Cred că există membri CNA care au probleme cu limba română. Când eu spun «Dacă domnul Jucan, membru CNA, nu ştie cât fac 1+1, înseamnă că domnul Jucan e prost», am spus cumva că domnul Jucan e prost? Apoi, asta e mai importantă decât inteligenţa sclipitoare a domnului Jucan de la CNA. O spun încă o dată: orice cult religios care le interzice dreptul la viaţă membrilor săi este un cult criminal! S-a notat domnule Jucan? Mai propuneţi o amendă! Pentru că libertatea religioasă, domnule Jucan, o spune şi legea cultelor, se opreşte când vine vorba de viaţa omului. Iar în acea ştire asta era de reţinut. Că o fată de 20 de ani a murit pentru că tac-su, în opinia mea un criminal, a refuzat transfuzia. Pe motiv că nu îi permite religia”, a explicat Dragoş Pătraru.

Sursa: dcnews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA