Acasăoameni noiACUZAT DE VIOL - Un medic stomatolog din județul Argeș ar fi...

ACUZAT DE VIOL – Un medic stomatolog din județul Argeș ar fi profitat de o fetiță pe care trebuia s-o consulte

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACUZAT DE VIOL Un medic stomatolog din județul Argeș este acuzat de viol. Mama unei fetițe susține că dentistul ar fi forțat-o pe fiica ei de doar șapte ani să-l satisfacă, în timpul consultației. Îngrozită, femeia s-a dus la Poliție și l-a reclamat pe bărbat, scrie Argeşul.

ACUZAT DE VIOL Din primele informaţii rezultă că Elena I., din Câmpulung Muscel, a mers cu fiica sa în vârstă de şapte ani la un cabinet individual de stomatologie amenajat la parterul unui bloc situat în imediata apropiere a Poliţiei Câmpulung.

După ce a urcat copila pe scaunul special, femeia a mers în sala de aşteptare separată de cabinet printr-un paravan. La un moment dat, femeia a văzut cum cea mică gesticula şi dădea din mâini agitată.

Neînţelegând ce se întâmplă, a intrat şi s-a dus la copilă. În acel moment medicul A.D. s-a îndepărtat de scaunul stomatologic cu spatele şi tot cu spatele a ieşit din cabinet. Deoarece atitudinea dentistului i s-a părut suspectă, femeia şi-a întrebat fetiţa despre ce anume e vorba.

Copila i-a spus că doctorul s-ar fi desfăcut la pantaloni, şi-ar fi scos organul sexual şi i l-ar fi băgat în gură zicându-i să-l sugă ca pe o acadea.

Oripilată, femeia şi-a luat fetiţa de mână şi s-a dus glonţ la poliţie reclamând cele întâmplate.

Cazul a fost preluat de o echipă de judiciarişti a Serviciului Investigaţii Criminale, care a plecat spre Câmpulung pentru cercetări, iar în paralel au fost anunţaţi reprezentanţi de la Protecţia Copilului Argeş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar la închiderea ediţiei medicul urma să fie audiat.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA