spot_img
Acasăoameni noiACTUALIZARE PROGNOZĂ METEO - ANM anunţă cum va fi vremea până la...

ACTUALIZARE PROGNOZĂ METEO – ANM anunţă cum va fi vremea până la sfârşitul săptămânii

DISTRIBUIȚI

Meteorologii au anunţat prognoza meteo până la sfârşitul săptămânii.

Potrivit ANM, vremea se va mai încălzi în weekend. Temperaturile urmează să ajungă şi la 10 grade Celsius în estul şi nord-estul ţării.

Cea mai scăzută temperatură de noaptea trecută a fost de -21 de grade, Aceasta a fost înregistrată în Rădăuţi, judeţul Suceava.

Temperatura cea mai ridicată a fost de -1 grad, înregistrată în sudul şi sud-vestul ţării, în judeţele Timiş, Mehedinţi şi Dolj.

Potrivit ANM, în noaptea de marţi spre miercuri au fost înregistrate temperaturi negative în toată ţara, cea mai scăzută fiind de -21 de grade Celsius, în Rădăuţi, judeţul Suceava.

Valorile termice nu au urcat mai mult de -1 grad. Aceasta a fost şi minima cea mai ridicată, înregistrată în Jimbolia şi Banloc (Timiş), în Drobeta Turnu-Severin (Mehedinţi) şi în Calafat şi Băileşti (Dolj).

Meteorologii spun că temperaturi asemănătoare vor fi şi în noaptea următoare, în special în partea estică a Transilvaniei.

Spre sfârşitul săptămânii, însă, vremea se va mai încălzi puţin. Miercuri maximele sunt cuprinse între -6 şi 3 grade Celsius, mai scăzute în Transilvania şi Moldova. Vineri vor ajunge şi la 10 grade în estul şi nord-estul ţării.

Pe timpul nopţii, însă, temperaturile vor rămâne sub zero grade.

sursa info Jurnalul

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA