spot_img
AcasăLifestyleActorul de stand-up comedy Micutzu face show-uri de top și în mediul...

Actorul de stand-up comedy Micutzu face show-uri de top și în mediul online

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cosmin Nedelcu, cunoscut în lumea divertismentului drept Micutzu, este un actor român consacrat în special pe scenele de stand-up comedy – formă de entertainment tot mai apreciată în țara noastră. În ultimii ani, Micutzu a avut o ascensiune puternică și în mediul online, acolo unde canalele sale din social media au urmăritori și vizualizări la niveluri record, dovadă a popularității sale imense.

În prezent, nu mai puțin de 520.000 de persoane urmăresc activitatea lui Micutzu pe Facebook, în timp ce pe Instagram actorul de stand-up comedy are peste 450.000 de fani alături de el. Demn de remarcată este prezența sa activă pe YouTube, cu aproape 400.000 de abonați la canalul Micutzu Stand-up Official. Cu podcasturi și secvențe de stand-up comedy, Micutzu reușește să aibă foarte multe vizualizări la fiecare postare. Podcasturile sale au audiențe de top, serialul ajungând deja la episodul cu numărul 34. Printre cele mai populare sunt cele cu invitați precum Mihai Bendeac, Delia, Cabral sau Andi Moisescu.

Cosmin Nedelcu, acum în vârstă de 35 de ani, s-a născut la Focșani, fiind pasionat de lumea divertismentului și de cinematografie în special. A jucat în filme precum La 6 KM, 202 m distanță de centrul orașului (2009), Websitestory (2010), Petrecere privată (2016), Faci sau taci (2019) sau 5gang : Un altfel de crăciun (2019). Dintre experiențele sale, putem aminti și teatrul (piesa Funcționarii, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu) și muzica – colaborarea cu Alex Velea, în parodia “Bani pe tine”.

De ceva timp, Micutzu este prezent online și prin prisma parteneriatului său activ cu Vlad Cazino, unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online licențiate pe piața românească de jocuri de noroc. În calitate de ambasador de brand (alături de un alt actor celebru din zona stand-up comedy, Cătălin Bordea), Micutzu este prezent în campaniile Vlad Cazino, ilustrat în promoții și implicat în fel de fel de acțiuni – de exemplu în recenta campanie cu premii constând în motociclete Harley Davidson sau în colaborarea cazinoului online cu festivalul de muzică UNTOLD 2021. Rotiri Gratuite, sloturi, jocuri cu dealeri live – iată genul de facilități de divertisment online propuse în cazinoul Vlad Cazino.

Cosmin Nedelcu alias Micutzu s-a făcut cunoscut inclusiv prin apariții la Comedy Central România, dar și în alte emisiuni TV precum În puii mei!, Băieți de oraș sau iUmor. O mulțime de inițiative indite, toate legate de lumea divertismentului în general și de zona de stand-up comedy în special pot fi asociate cu numele lui Micutzu.

Există în România tot mai mulți artiști de stand-up comedy, o formă de divertisment aparent simplă, dar care necesită abilități speciale. De obicei, un actor de stand-up comedy își interpretează singur rolul, după un anumit scenariu conceput chiar de el. Numerele de stand-up comedy sunt realizate de regulă pe o scenă în fața unui public live, cu care se poate interacționa mai mult sau mai puțin. Aceste momente sunt desigur înregistrate, iar spectacolele sunt redate apoi și online.

Show-urile de stand-up comedy atrag tot mai mult public plătitor de bilete. La TV, se difuzează din ce în ce mai des astfel de momente. Industria de stand-up comedy are o istorie lungă la nivel internațional, mai ales în Statele Unite ale Americii. În țara noastră, avansul a fost rapid, rezultând artiști foarte apreciați de către public, adevărați influenceri acum atât în mediul offline, cât și în mediul online.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA