Acasăsinucidere maramuresSINGLE NOU - Alex Velea și Micutzu lansează “Bani pe tine”

SINGLE NOU – Alex Velea și Micutzu lansează “Bani pe tine”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cu gândul la găștile din ghetoul american și la petrecerile cu rapperi, Alex Velea lansează parodia “Bani pe tine”, o colaborare cu Micutzu, unul dintre cei mai apreciați actori de stand up comedy din România.

Cei doi artiști au fost însoțiți la filmarea videoclipului “Bani pe tine” de întreaga “brigadă” de la Golden Boy Society, casa de producție a lui Alex Velea. Decorul din clubul Princess, locul în care s-a filmat clipul, a fost completat cu accesorii opulente, printre care se numără “kilogramele de aur”, “telefonul 7S” și “teancurile de dolari” așa cum cântă cei doi artiști în versurile piesei.

Amuzat de întreaga colaborare și de videoclipul plin de gablonțuri și femei apetisante, Alex Velea mărturisește: “Asta e prima mea colaborare cu Micutzu, stați să vedeți ce mai urmează. Ne-am distrat ca-n filmele alea grave de la Hollywood, la filmări”.

La rândul lui, Micutzu adaugă: “Colaborarea cu băieții de la GBS și cu Alex a fost excelentă. Totul a mers rapid, probabil pentru că ne-a plăcut tuturor foarte mult proiectul. Eu unul, cel puțin așa sper, nu voi refuza niciodată o propunere potențial amuzantă, iar în situația asta, propunerea a și venit de la Alex, cu care mă știu de ceva timp, deci lucrurile au mers de la sine. Sper ca anul ăsta, în colaborare cu Alex și Golden Boy, să mai scot niște piese și cu colegul, prietenul și finul meu, Nelu Cortea.”

Dacă de obicei regizorii stau în spatele camerei, de această dată Claudiu Stan și Richard Stan sunt în prim plan și ne arată câteva imagini din culise, chiar la sfârșitul videoclipului.

Link videoclip “Bani pe tine”: https://youtu.be/vzYN4gAff4s

Sursa foto: urban.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA