Acasăoameni noiACCIDENT FEROVIAR GRAV - Mecanici de locomotivă morţi, după ce un tren s-a...

ACCIDENT FEROVIAR GRAV – Mecanici de locomotivă morţi, după ce un tren s-a răsturnat

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT FEROVIAR GRAV Un tren de marfa s-a răsturnat lângă Petroşani. Din primele informaţii, mecanicii de locomotivă au murit în urma accidentului feroviar.

Traficul feroviar este închis la aceasta oră între statiile Banița şi Merişor, secția de circulatie Petroşani – Simeria ( Reg. Timisoara), din cauza deraierii unui tren de marfă. Ambii mecanici ai locomotivei au murit în urma accidentului, conform Observator.

Trenul, compus din 16 vagoane, aparține unui operator privat de marfă şi asigura un transport pe relaţia Slatina-Curtici. La faţa locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie şi comisia care va ancheta cazul.

citeşte şi  ACCIDENT ÎNFIORĂTOR / ACTUALIZARE – Un român, fosta gardă de corp a Angelinei Jolie, a murit după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de tren (FOTO, VIDEO)

La aceasta oră niciun tren de călători nu este înscris în circulaţie pe zona respectivă, potrivit reprezentanţilor CFR.

„Opt vagoane au deraiat de pe şină de tren. Intervenţia se realizează dificil întrucât locul evenimentului se află sub tensiune electrică foarte mare.
Traficul feroviar este închis la această ora între staţiile Băniţa şi Merişor, secţia de circulaţie Petroşani – Simeria ( Reg. Timişoara), din cauza deraierii unui tren de marfă .

Trenul, compus din 16 vagoane, aparţine unui operator privat de marfă şi asigura un transport pe relaţia Slatina-Curtici.

La faţă locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de intervenţie şi comisia care va anchetă cazul.

La această ora niciun tren de călători nu este înscris în circulaţie pe zona respectivă. Vom reveni cu informaţii”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA