Acasăoameni noiABUZ - Regele Mihai are şi el probleme cu retrocedările: Pentru ce...

ABUZ – Regele Mihai are şi el probleme cu retrocedările: Pentru ce se judecă fostul suveran

DISTRIBUIȚI

Regele Mihai are şi el probleme cu retrocedările. În condiţiile în care autointitulatul Prinţ Paul are probleme penale, şi suveranul suferă la rândul său din cauza dificultăţilor cu pământul.

De mai bine de 8 ani, o firmă din Bușteni încearcă să demonstreze că retrocedarea a 7.000 de hectare de pădure de pe Valea Prahovei către Regele Mihai s-a făcut în mod abuziv.

Firma Omu Bucegi SRL, care administra o mare parte din munții Bucegi, se luptă în instanță cu autoritățile locale și cu mai multe persoane care au primit terenuri și păduri prin decizii ale primăriilor și consiliilor locale. Printre aceștia se numără Regele Mihai și sportivul Lucian Bute.

În cazul Regelui Mihai I, acesta ar fi fost împroprietărit cu 7.000 de hectare de teren forestier din Sinaia, Busteni și Azuga ca urmare a unei simple solicitări către Comisia Județeană de Fond Funciar. În 2007, firma care administra terenurile a depus la Judecătoria Sinaia o cerere de anulare a dreptului de proprietate pentru 2.000 de hectare cuprinse între Valea Cerbului, Poiana Coștilei și Poiana Izvoarelor.

„Terenurile retrocedate Regelui au, prin lege, o destinație specială, neputând face obiectul unei retrocedări în natură”, se arată în plângere, conform celor de la wowbiz.

Sursa: stiripesurse.ro

ActuaMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA