Acasăoameni noiA CEDAT - Porsche făcut zob după impactul cu o Dacia SuperNova...

A CEDAT – Porsche făcut zob după impactul cu o Dacia SuperNova (GALERIE FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident spectaculos a avut loc în această dimineață la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu cu Bd. Decebal. Un autoturism Porsche Panamerra, care circula regulamentar pe strada Bd. Decebal, a fost lovit de o Dacia SuperNova care nu a acordat prioritate.

În urma impactului, bolidul Porsche a fost proiectat efectiv sub o altă mașină, un Opel. Din informațiile noastre, nu s-au înregistrat victime, șoferul autoturismului Porsche fiind lovit ușor, fără a necesita îngrijiri medicale.

A fost un caz fericit din punct de vedere al faptului că,fiind aproape de o instituție de învățământ, pe trecerea de pietoni unde a fost proiectat Porsche-ul nu se afla nicio persoană, altfel tamponarea putea deveni tragică…

UPDATE

Ora 10:00: Unul dintre martorii oculari spun că de vină ar fi fost chiar șoferul din Porsche. „E un băiat tânăr, blonduț. Cred că e hair-stylist. Mi s-a părut că a forțat puțin. Nu știu dacă nu a trecut pe galben. Cel cu SuperNova cred că a plecat regulamentar,pe verde. Nu știu… Stabilește poliția”, spune unul dintre martorii oculari.

Sursa foto/ştire: SpecialArad

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA