spot_img
Acasăoameni noiA BĂUT PÂNĂ A MURIT - Concentrație record de alcool în sânge

A BĂUT PÂNĂ A MURIT – Concentrație record de alcool în sânge

DISTRIBUIȚI

A BĂUT PÂNĂ A MURIT Un bărbat de 40 de ani, dintr-un sat din judeţul Botoşani, a băut până a murit. Cel puţin acestea sunt concluziile medicilor legişti care au stabilit că, în momentul decesului, bărbatul avea o îmbibaţie de alcool în sânge de 6,05 grame pe litru.

Rudele şi sătenii au bănuit iniţial că acesta ar fi fost victima unei crime, însă rezultatele necropsiei au arătat că decesul ar fi survenit în urma unei comei alcoolice.

Tragedia s-a petrecut pe 8 septembrie anul acesta, când O.F. de 40 de ani, a băut toată ziua prin sat, după care a fost găsit fără suflare pe un teren din apropierea Căminului Cultural.

Cei care l-au observat au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns inclusiv un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, însă a fost prea târziu.

Ulterior, cercetările au fost preluate de poliţişti, iar cazul a ajuns în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, mai ales că prin sat au început să circule tot felul de informaţii potrivit cărora bărbatul ar fi fost agresat de un grup de tineri care l-ar fi lovit cu picioarele şi legat cu o sârmă la picioare, iar la final au pus nişte paie pe el intenţionând să-i dea foc.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicină Legală, care au efectuat necropsia, însă concluziile au fost şocante.

citeşte şi S-A PRĂBUŞIT TAVANUL FALS – Șase persoane dintr-un centru pentru bătrâni cu handicap au ajuns la spital

Nu numai că pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă, iar căile respiratorii erau curate, dar cauza decesului a fost intoxicaţia etanolică, alcoolemia fiind de 6,05.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA