Acasăoameni noiCOD ROȘU - Patru persoane și-au pierdut viața într-un grav accident de...

COD ROȘU – Patru persoane și-au pierdut viața într-un grav accident de circulație

spot_img

DISTRIBUIȚI

COD ROȘU E cod roșu de intervenție în Sibiu. Patru persoane au murit într-un grav accident de circulație. Tragedia a avut loc vineri seara, în localitatea sibiană Agarbiciu, pe Drumul Național 14.

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani și-au pierdut viața. Autoturismul circula pe sensul de mers spre Sibiu, iar la intrarea în Agârbiciu, după o curbă, a ieșit în afara drumului și a lovit un zid al unei case, după care s-a răsturnat pe plafon. Mai multe ambulanțe au fost trimise în zonă, scrie oradesibiu. ro

ISU Sibiu anunță că patru persoane care se aflau in mașină au murit blocate în autoturism.

”Patru persoane care au fost încarcerate în mașină au decedat. Victimele sunt bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Tragedia s-a produs cu putin timp înainte de ora 23.00. Traficul pe DN14 este îngreunat, între Sibiu și Mediaș, pentru intervenția echipelor de cercetare ale IPJ Sibiu și a pompierilor care intervin pentru scoaterea tinerilor decedati din mașină.

Mașina s-a izbit de zidul unei case. Cei patru barbati circulau din direcția Mediaș – Sibiu iar la intrare in Agârbiciu șoferul a pierdut controlul mașinii.

După o curbă a ieșit în afara părții carosabile, a intrat în coliziune cu zidul unei case și s-a răsturnat pe plafon”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mașina în care și-au sfârșit viata cei patru tineri este un Volkswagen Golf din anii 90, care purta numere provizorii, spun polițiștii prezenți la locul accidentului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA