Acasăoameni noiBILET DE ADIO - Un viceprimar, candidat PNL la primărie, s-a sinucis

BILET DE ADIO – Un viceprimar, candidat PNL la primărie, s-a sinucis

spot_img

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul comunei Corbeanca, Tudor Dumitru, este căutat de poliţişti şi scafandri pe raza comunei şi în lacul Corbeanca, după ce în dimineaţa zilei de marţi a lăsat un bilet de adio la domiciliul său şi a dispărut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada, la căutări participă atât poliţişti din Ilfov, precum şi scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Dumitru Tudor are 62 de ani şi în ultimii ani a ocupat functia de vice-primar, dupa ce fusese anterior edilul sef. El candida din partea PNL.

Martorii locali spun ca Tudor a venit la Primarie la ora 5:00, atunci cand nu era nimeni in cladire, condus de o masina a serviciului de paza Cyber Security, fosta Anaconda Security.

Dupa aceea, nu l-a mai vazut nimeni. Primarul Valeriu Anton este cel care a găsit un bilet de adio din partea lui Dumitru Tudor, al carui continut inca nu s-a aflat.

Potrivit unui martor ocular ar fi vorba de un bilet de adio pe care l-a lăsat pe biroul de la primărie în care își justifica gestul: ”Biletul a fost luat de poliția criminalistică. E plin de poliție pe aici. Săracul de el, vai de el. De vreo 2-3 ore s-a întamplat. Avea ceva probleme penale, era în divorț cu soția și avea și probleme financiare.”

Sursa: stiripesurse

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA