AcasăEvenimentSportHANDBAL MASCULIN - Primul meci oficial din Divizia A pentru CS Minaur...

HANDBAL MASCULIN – Primul meci oficial din Divizia A pentru CS Minaur Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL MASCULIN. Echipa masculină a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare se află în fața primului meci din Divizia A a Ligii Naționale de Handbal.

Sâmbătă, 17 septembrie, handbaliștii antrenați de Raul Fotonea vor susține prima partidă oficială în compania celor de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare.

Confruntarea va aea loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” cu începere de la ora 11:00.

Iubitorii de handbal se reîntorc la acest sfârșit de săptămână în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Echipa masculină a CS Minaur Baia Mare împreună cu cea a Academiei de Handbal Minaur Baia Mare vor susține duelul băimărean din prima etapă a Diviziei A.

„Este un început de campionat mai lejer în compania unei echipe de juniori care au ca și vis realizarea pe plans sportiv pentru a ajunge să joace la Minaur. Sperăm să facem un joc frumos și să mulțumim publicul băimărean”, a declarat Ionuț Marta, directorul executiv al CS Minaur Baia Mare.

Pentru confruntarea cu echipa Academiei de Handbal Minaur Baia Mare, Raul Fotonea nu va putea conta pe serviciile lui Bogdan Stoian, jucătorul fiind în recuperare după o intervenție chirurgicală.

De asemenea, de o accidentare ușoară au avut parte și Alexandru Bucătaru și Tudor Marta, însă cei doi vor juca sâmbătă.

Credit foto: www.minaur.ro

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA