spot_img
AcasăActualitateBĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM! Micuții Shaolini din Baia Mare triumfă cu...

BĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM! Micuții Shaolini din Baia Mare triumfă cu 6 medalii la Cupa României de Kung Fu

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipa Shaolin Kung Fu Kids Baia Mare a făcut senzație la recenta Cupă a României de Kung Fu.

Tinerii sportivi au dovedit un talent extraordinar și o voință de fier în fața competitorilor din toată țara. Sub îndrumarea maestrului de Kung Fu, Lupșa Nicolae (Nicky), micuții au reușit să cucerească nu mai puțin de 6 medalii de aur, argint și bronz în diverse categorii și disciplină.

Cu o determinare de invidiat, acești tineri luptători au demonstrat că nu există obstacol prea mare când vine vorba de a-și atinge visurile.

Reprezentând o combinație perfectă între disciplină, autoapărare și focus mental, antrenamentele de Kung Fu de la Clubul Sportiv Gymgees formează viitorii campioni. Dacă îți dorești să te antrenezi alături de acest echipe pline de succes, nu ratați de luni, miercuri și vineri, de la ora 17:00. Acest sport nu oferă doar un corp atletic și sănătos, ci și valori precum răbdare, echilibru și încredere în forțele proprii.

Felicitări micilor Shaolini pentru victoria lor uluitoare! Orașul Baia Mare este mândru de voi și abia așteaptă să vadă ce veți realiza în viitorul vostru strălucit în lumea artelor marțiale. Baftă în continuare!

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA