AcasăActualitateBIZONI DE BAIA MARE - Un băimărean și-a spălat mașina în Parcul...

BIZONI DE BAIA MARE – Un băimărean și-a spălat mașina în Parcul Central, cu apă trasă din WC-urile parcului

spot_img

DISTRIBUIȚI

IZONI DE BAIA MARE  Zgârcenia te poate face celebru. Asta află acum și un băimărean care s-a gândit să îmbine utilul, spălatul mașinii, cu plăcutul, o oră relaxantă în parc. Dacă unii devin celebrii după câte o parcare (care mai de care mai nesimțită), iar alții prin modul în care circulă în trafic, ca și cum drumul ar fi doar al lor, există și o a treia categorie de „bizoni”. Este vorba despre cei care intră efectiv cu mașina în parcuri pentru poze ori, la fel ca în cazul de față, pentru a o… spăla.

Un băimărean a fost surprins azi, în Parcul Central din oraș, în timp ce își spăla mașina în mijlocul aleei. Și nu oricum, ci cu un furtun legat la robinetul de la una dintre băile publice din parc.

Nu mică le-a fost mirarea celor care se plimbau prin zonă când au văzut ce se petrece. Un trecător l-a fotografiat pe bărbat și a publicat imaginea pe Facebook.
Nu ne rămâne decât să lăudăm, totuși, ingeniozitatea șoferului. Nu oricine poate să își spele mașina gratis, sâmbăta, la soare, în mijlocul iernii. Rămâne de văzut, însă, dacă autoritățile competente vor avea aceeași părere.

Adrian Barbur/ ActualMM

Foto: Ana Maria Pop

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA