AcasăEvenimentSportZVONURI ŞI SURPRIZE ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN - Toţi jucătorii de la Ulmeni...

ZVONURI ŞI SURPRIZE ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN – Toţi jucătorii de la Ulmeni au trecut la Minerul Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZVONURI ŞI SURPRIZE ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN  Ediţia 2017-2018 a campionatului ligii a IV-a la fotbal, seria SUD, din Maramureş se apropie cu paşi repezi. Conform unor surse, acesta ar debuta în mai puţin de o lună. Şi asta pentru că se preconizează ca startul să fie luat de 14 echipe.

Pe lângă echipele care deja au evoluat sezonul trecut apar nume noi. Formaţiilor Progresul Şomcuta Mare, CSC Comuna Satulung, Lăpuşul Târgu Lăpuş, Unirea Şişeşti, Progresul Dumbrăviţa, Gloria Chechiş, CS Fărcaşa, CS Seini, s-ar putea alătura echipele din Groşii Ţibleşului, Suciu de Sus, Ardusat, Băiţa, Ulmeni şi Baia Mare. Astfel seria ar putea fi alcătuită din 14 echipe.

Se pare că la Ulmeni, echipa nu va mai evolua în liga a III-a pentru că aproape toţi jucător ar fi trecut la nou înfiinţata Minerul Baia Mare. La Ulmeni este foarte posibil să se înfiinţeze o echipă de jucători republicani, antrenată de Emil Kemeneş.

Totodată, ar reveni în fotbalul maramureşean şi Spicul Ardusat, formaţie care s-a desfiinţat în urmă cu două sezoane.

Nici Băiţa nu se lasă şi vechea formaţie care cândva evolua în ligile superioare ale României, Minerul, ar reveni în fotbal.

Doar Minerul Cavnic a dispărut din fotbalul maramureşean, după o tradiţie de ani buni prin ligile superioare ale României.

Se anunţă o ediţie de campionat incendiară, în care Minerul Baia Mare, ar fi formaţia care s-ar bate la accesul în liga a III-a.

Informaţii Vasile Dale

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA