AcasăEvenimentZVONUL CE SE POATE ADEVERI - Băimăreanul Remus Borza este în cărți...

ZVONUL CE SE POATE ADEVERI – Băimăreanul Remus Borza este în cărți pentru preluarea conducerii Televiziunii Române!

DISTRIBUIȚI

De câteva zile circulă, tot mai intens, informația potrivit căreia zilele lui Stelian Tănase în fruntea Televiziunii Române sunt numărate. Chiar la începutul acestei săptămâni, premierul Victor Ponta, a lansat un mesaj tranșant pe pagina sa de Facebook, care poate fi interpretat drept un prim semnal că urmează mazilierea lui Stelian Tănase de la TVR:

”Un anunț foarte categoric pentru PNL + Stelian Tănase + Propaganda (Hotnews, etc.) – NU SUNT DE ACORD CU MĂRIREA TAXEI TV ca să acoperim din banii oamenilor managementul prost / fraudulos de la postul public! Clar?!”, a subliniat Victor Ponta pe Facebook.

Surse parlamentare, din actualul arc guvernamental, au confirmat pentru PSnews.ro că este o chestiune de zile până când se va ajunge la demiterea actualului șef al TVR. Întrebarea care apare în acest context este cine ar putea prelua conducerea Televiziunii Române?

Un nume vehiculat pentru a prelua șefia acestei instituții este cel al lui Remus Borza, miliardul mason care s-a remarcat prin modul în care a gestionat SC Hidroelectrica, aducând-o pe profit după ce au căpușat-o ani mulți politicienii din toate partidele.

Contactat, acesta a precizat că ”nici nu confirmă, nici nu infirmă” zvonul că ar putea prelua conducerea TVR, în perioada următoare. În plus, Borza a subliniat că există un sâmbure de adevăr în toate:
”Asta a circulat pe surse inclusiv anul trecut (n.r.: referindu-se la informația că ar putea prelua conducerea TVR). Nu pot să confirm, nici să nu infirm. În orice zvon există și un sâmbure de adevăr”.

Remus Borza este un băimărean stabilit în București imediat după terminarea Facultății de Drept (1995), unde a fost coleg de an cu actualul premier Victor Ponta. Întrebat într-un interviu cum s-ar descrie, mărturiseşte că munceşte până la 15 ore pe zi şi dă de înţeles că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie: ”Muncesc 14-15 ore pe zi, am 40 de ani, sunt singur pe lume, nu este nimic care să suscite interesul”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA